Onze specialisaties

Mulligan

Het Mulligan concept is een mobilisatietechniek wat gebruikt wordt om de gewrichten losser en bewegelijker te maken. Het doel van deze techniek is om de gewrichten, spieren en banden in hun natuurlijke stand te brengen. Mulligan is een snelle en effectieve manier om de patiënt weer pijnvrij te laten bewegen. Het gevolg is dat u weer pijnvrij kunt bewegen zonder klachten.

Mulligan kan voor vele klachten ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan de elleboog, pols en knie. Mulligan is een effectieve manier waarbij binnen enkele behandelingen al duidelijk verschil merkbaar is.

Dry-needling

Dry-needling is een techniek waarbij naalden in de spieren wordt aangebracht. Deze techniek wordt gebruikt om een triggerpoint (pijnlijke plek in een spier) uit te schakelen. Er wordt met behulp van een accupuntuurnaald kortdurend een spier geprikt.

Wanneer is deze methode zinvol? Indien u stijve spieren en gewrichten heeft, klachten van de nek, schouder, arm (tennis)elleboog, onderarm en pols, klachten van de lage rug, heup, bil- en beenspieren en natuurlijk triggerpoints in spieren.