Gecertificeerde programma's

Bepaalde klachten en problemen komen voort uit gedrag en zijn beter op te lossen door oefening en instructie om aangewend gedrag en houding in het dagelijks leven bij te sturen en duurzaam te veranderen. We geven hier een overzicht van de programma’s waar Move-ing mee werkt en officieel voor gecertificeerd is.

Joint Forces

Studies tonen aan dat jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar een fors verhoogd risico lopen op het krijgen van knieblessures, In dit programma leveren wij een analyse met risicoschatting en een advies -en trainingsprogramma als warming-up ter preventie van knie blessures voor sportende kinderen en tieners.

Ballschule

Tijdens onze balspelen les en de kleutergym zetten wij het programma van Ballschule Nederland in. Zo willen wij kinderen nog beter de mogelijkheid bieden om onderdelen uit verschillende sporten te beoefenen. Hierdoor kunnen kinderen zelf ontdekken wat ze leuk vinden en worden ze ook voorbereid om op latere leeftijd in te stromen in een sportvereniging van een specifieke balsport.