Gecertificeerde programma's

Bepaalde klachten en problemen komen voort uit gedrag en zijn beter op te lossen door oefening en instructie om aangewend gedrag en houding in het dagelijks leven bij te sturen en duurzaam te veranderen. We geven hier een overzicht van de programma’s waar Move-ing mee werkt en officieel voor gecertificeerd is.

Zit met Pit!

Dit is een lesprogramma voor kinderen vanaf groep 5 gericht op het aanleren van een goede (werk)houding en een gezonde balans tussen zitten en bewegen. Zit met Pit! is spelenderwijs leren met veel interactie. over de werking van wervels en spieren en de vuistregels voor een goede werkhouding en voldoende bewegen.

Joint Forces

Studies tonen aan dat jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar een fors verhoogd risico lopen op het krijgen van knieblessures, In dit programma leveren wij een analyse met risicoschatting en een advies -en trainingsprogramma als warming-up ter preventie van knie blessures voor sportende kinderen en tieners.

Fitdank Baby

FitdankBaby is een uniek concept dat is bedoeld voor mama’s die na hun bevalling fysiek en mentaal weer in vorm willen komen en tegelijk quality time willen doorbrengen met hun baby van 3-7 maanden. Kijk voor meer informatie in ons volledige lesaanbod en meld je aan om dit samen onderdeel van jullie routine te maken.

Ballschule

Tijdens onze balspelen les en de kleutergym zetten wij het programma van Ballschule Nederland in. Zo willen wij kinderen nog beter de mogelijkheid bieden om onderdelen uit verschillende sporten te beoefenen. Hierdoor kunnen kinderen zelf ontdekken wat ze leuk vinden en worden ze ook voorbereid om op latere leeftijd in te stromen in een sportvereniging van een specifieke balsport.