Het Verhaal

Onze missie en visie in de praktijk

Move-ing informeert je over de lichamelijke ontwikkeling van je kind

Kinderfysiotherapie richt zich op de behandeling van kinderen van elke leeftijd. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs, anders dan volwassenen; door te bewegen en tegelijkertijd te ontdekken, leren zij op een natuurlijke wijze over hun lichaam en de omgang met de wereld om hen heen. Het is belangrijk dat een kind in deze eigen ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dat is de reden dat kinderfysiotherapie een apart vakgebied binnen de fysiotherapie is.

 

Onze missie

Onze missie is dat elk kind de juiste zorg verdient: het kind hoort centraal te staan binnen zijn/haar eigen behandelplan. Elk kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Het is onze rol als kinderfysiotherapeut om een kind hierin te begeleiden en te coachen. Het beste te behalen binnen het bereik van het kind.  Een behandelplan samen te stellen die haalbaar is, waarin een kind met plezier oefent en met grote glimlach wegloopt bij ons. 

Onze visie

Onze visie is dat Kinderfysiotherapie Move-Ing een praktijk is waar alle kinderen terecht kunnen. Een Kinderfysiotherapie praktijk die alles kan bieden. Waarbij de praktijk samenwerkt met verschillende disciplines Kinderfysiotherapiepraktijk Move-Ing innoverend, vooruitstrevend en met de tijd meegaat.

Het is van groot belang dat je kind goed leert bewegen. De kinderfysiotherapeuten van Move-Ing diagnosticeren en behandelen je baby, peuter, kleuter, schoolgaand kind of tiener bij motorische en/of zintuigelijke problemen.  Naast de HBO Bachelor opleiding Fysiotherapie  hebben we allemaal de Master Kinderfysiotherapie doorlopen en zijn we BIG geregistreerd.  Bovendien hebben we allemaal verschillende nascholingen gevolgd zodat ieder van ons een echt eigen specialisme heeft.  In onze community vind je hierover heel veel informatie en vertellen we je alles over de aandachtspunten en mogelijke behandelingen waarmee we een rol kunnen spelen in de ontwikkeling en begeleiding van jouw kind.