Fysiotherapie programma's

Aqua ladies

Op onze hoofdlocatie in Tilburg Noord biedt kinderfysiotherapie & fysiotherapie Move-Ing aqua ladies aan. Aqua ladies is een uitdagende work-out in het water. De les is bedoelt om je algehele conditie te verbeteren en kracht op te bouwen. Tijdens de les sta je tot heup-borstdiepte in het water. Er worden gevarieerde oefeningen gedaan onder leiding van een ervaren instructrice. Afhankelijk van welke les gegeven wordt, word er gebruik gemaakt van attributen.

Door de gewichtloosheid in het water is de work-out minder belastend voor spieren en gewrichten. Deze les is daarom ideaal voor mensen met klachten, denk hierbij aan artrose! Ben je een beginnende sporter? Geen probleem! Deze les is voor iedereen bedoelt.

Je hoeft voor deze les NIET in bezit te zijn van een zwemdiploma. Deze les is bedoelt voor alleen vrouwen vanaf 18 jaar. De aqua ladies wordt gegeven op de dinsdagavond en donderdagochtend in het zwembad.

Wil je graag deelnemen aan deze gezellige aqua ladies? Neem dan contact op voor een vrijblijvende proefles!

Ladies fitness

Op onze hoofdlocatie in Tilburg biedt kinderfysiotherapie & fysiotherapie Move-Ing ladies fitness aan. Ladies fitness is bedoelt voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Tijdens deze les wordt je begeleid door een algemene fysiotherapeut. Deze les is daarom ideaal voor vrouwen met klachten.

Er is individuele aandacht voor jouw klacht waarbij de oefeningen aangepast worden op jouw niveau! Tijdens de les wordt er gericht op
uithoudingsvermogen en kracht waarbij gebruik wordt gemaakt van fitnessapparatuur en attributen.

Er wordt tijdens de les ook aandacht besteed aan gezamenlijke vrije oefeningen waarbij de nadruk ligt op het juist uitvoeren van oefeningen.