Uitnodiging:

CZ Family Run

Naar aanleiding van COVID-19 gaat dit jaar de CZ Family Run helaas niet door. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar terug!

Logo-CZ[1]

Beste ouder/verzorger,

Wij, kinderfysiotherapie Move-ing, nodigen u en uw kind graag uit om mee te doen met de CZ Family run van de Tilburg Ten Miles die plaatsvindt op 6 september 2020. Dit is een hardloop evenement met verschillende onderdelen in Tilburg. De CZ Family run is 2 km en tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers. Vaders, moeders, opa’s en oma’s mogen ook meedoen aan dit onderdeel. Juist in deze tijden is het belangrijk te blijven bewegen!

Als je via Move-ing meedoet aan deze run dan hoef je niks te betalen, krijg je een shirtje en worden er trainingen georganiseerd die je ook gratis kan bijwonen. Zo kan iedereen mee doen en getraind worden om fris aan de start te staan. De trainingen zijn in principe voor de kinderen, maar het is verstandig als de
begeleider die mee gaat rennen ook een keer aanwezig is bij een training!

Trainingen:

Vanaf 9 mei beginnen we elke dinsdag een nieuwe online training. Deze oefeningen kun je thuis doen of in het park. Vanaf 2 juni zal er elke dinsdag een training plaatsvinden van 15.30u – 16.30u in het Ypelaar Park te Tilburg.

CZ Family Run:

6 september 2019

Vul onderstaand formulier in of stuur ons een mail met de onderstaande gegevens en dan hopen we je te zien bij de trainingen en aan de start van de CZ family run!

Groet,
Team Move-ing