Het Verhaal

Onze missie en visie in de praktijk

Move-ing informeert je over de lichamelijke ontwikkeling van je kind

Kinderfysiotherapie richt zich op de behandeling van kinderen van elke leeftijd. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs, anders dan volwassenen; door te bewegen en tegelijkertijd te ontdekken, leren zij op een natuurlijke wijze over hun lichaam en de omgang met de wereld om hen heen. Het is belangrijk dat een kind in deze eigen ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dat is de reden dat kinderfysiotherapie een apart vakgebied binnen de fysiotherapie is.

Het is van groot belang dat je kind goed leert bewegen. De kinderfysiotherapeuten van Move-Ing diagnosticeren en behandelen je baby, peuter, kleuter, schoolgaand kind of tiener bij motorische en/of zintuigelijke problemen.  Naast de HBO Bachelor opleiding Fysiotherapie  hebben we allemaal de Master Kinderfysiotherapie doorlopen en zijn we BIG geregistreerd.  Bovendien hebben we allemaal verschillende nascholingen gevolgd zodat ieder van ons een echt eigen specialisme heeft.  In onze community vind je hierover heel veel informatie en vertellen we je alles over de aandachtspunten en mogelijke behandelingen waarmee we een rol kunnen spelen in de ontwikkeling en begeleiding van jouw kind.

Team Move-ing

Ingrid Comes_square

Ingrid Comes

Praktijkhouder

Specialist Kinderbekkenfysiotherapie

Grondlegger en inspirator van het beleid van Move-ing Kinderfysiotherapie. Sportief ingestelde mamma van 3 kids met een gezonde ambitie en een grote liefde voor haar vakgebied.

Bossmommy | Fysio Fab | Fool for fashion

Dung Anh Nguyen_square

Dung Anh Nguyen

Partner Praktijkhouder

Specialist Sensorische Informatieverwerking

Frisse versterking van de Move-ing organisatie, met haar motivatie en vakinhoudelijke ontwikkeling is dit de go to professional voor kinderfysiotherapie, bovendien is ze een bossbabe van het eerste uur!

Professional | Muscle Ninja | Shop Expert

Hanna Wagner_square

Hanna Wagner

algemeen fysiotherapeut

Sport Specialist

Expert op het gebied van sport. Grondlegger van het AQUA zwemmen.
Creatief en geen uitdaging is groot genoeg voor Hanna!

SPORT boss | Enthousiast | Creabea

Esther Schijven_square

Esther Schijven

Kinderfysiotherapeut

Specialist Medical Taping

Vakvrouw van het eerste uur waar je je kind met alle vertrouwen bij achterlaat. Betrokken en professionele mamma die je kind begeleidt naar de beste versie van zichzelf binnen de mogelijkheden

Mom on a mission | Go to person | Betrokken

Vacature_square_white

Vacature

Kinderfysiotherapeut i.o.

Word jij ons nieuwe teamlid?

Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking van ons team voor onze groeiende praktijk. Heb je interesse om bij ons team te komen? Neem dan vooral even contact op voor meer informatie of stuur je CV met motivatie naar info@move-ing.nl